Ilmastointikanavien puhdistus

Tarjoamme ammattimaista palveluamme työkohteitamme ovat; Okt-talot, koulut, terveyskeskukset, sairaalat, paritalot, rivitalot, kerrostalot, liikekiinteistöt, suurkeittiöt, teollisuustilat yms.

Huono sisäilma-sisäilmakartoitus

Sisäilmaongelmien selvittäminen (hajuhaitat) Erilaiset sisäilmaan liittyvät puutteet ja viat ovat rakennuksissamme hyvin yleisiä. Useimmiten sisäilmaongelmat liittyvät puutteelliseen ilmanvaihtoon.

Yhteydenotto

Yhteydenottoon (tarjouspyyntöön) riittää kun ilmoitat yksistään yhteystiedot (tähdellä merkityt kohdat) *nimi, *puhelinnumero, *sähköposti ja *paikkakunta. Näiden tietojen perusteella otamme yhteyttä.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö, työntilaus tiedusteluihin ja kyselyihin vastataan niin pian kuin mahdollista. Kiireellisissä asioissa pyydämme soittamaan 24/7 0400 800182 Yhteydenottoon (tarjouspyyntöön) riittää kun ilmoitat yhteystiedot.

Rasvakanavien puhdistus

Suurkeittiöissä, myös pienemmissä ammattikeittöissä on ilmanpoistojärjestelmä. Tämä rasva on erittäin syttyvää ja vastaa useimmista ravintoloissa esiintyvistä tulipaloista.

Huoltosopimus

Ilmanvaihtojärjestelmien huoltosopimukset

Ilmastointijokeva tarjoaa sekä yritys- että yksityisasiakkailleen huoltosopimuksia, jotka takaavat sisäilman hyvän laadun niin kotona kuin työpaikalla. Sopimus ylläpitää ilmanvaihtoverkoston hyvän ja luotettavan toimivuuden ympärivuotisesti. Toimintaalueemme on lähes koko Suomi.

HUONO SISÄILMA ON TERVEYSRISKI Suomessa on kartoitettu sisäilmasto-ongelmien yleisyyttä ja syitä toimistorakennuksissa, asunnoissa, päiväkodeissa ja kouluissa. Tutkimusten mukaan noin 50 % kyselyyn osallistuneista oli tyytymättömiä seuraaviin sisäilmatekijöihin:

  • Alhainen lämpötila
   • Korkea lämpötila
    • Ilman kuivuus
     • Epämiellyttävät hajut

 

      Esimerkkejä huonon sisäilman aiheuttamista terveysvaikutuksista ovat mm. erilaiset ärsytysoireet, toistuvat poskiontelon- ja keuhkoputkentulehdukset, sisäilman homeiden aiheuttamat allergiasairaudet, passiivisen tupakoinnin aiheuttamat hengitystie- ja sydänsairaudet.ILMANVAIHTOJÄRJESTELMIEN HUOLTOSOPIMUKSET YKSITYIS- JA YRITYSASIAKKAILLE

      Suosittelemme huoltosopimuksen solmimista yksityis- ja yritysasiakkaille. Sopimuksen alaiset työt sovitaan aina etukäteen tapauskohtaisesti. Ilmanvaihdon huoltosopimukseen kuuluva paketti sisältää yleensä puhdistuksen, koneen sähkömoottorin tarkastuksen, laakereiden tarkastuksen, hihnojen vaihdon, hihnalinjan tarkastuksen, sekä ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihdon.     Yleisiä huoltosopimuskohteitamme:
     • Liiketilat

     • Ravintolat

     • Omakotitalot

     • Kerrostalot

     • Rivitalot

     Sopimuskohtainen huolto kannattaa tehdä 1-2 kertaa vuodessa kohteesta riippuen.

painovoimasen ilmanvaihdon puhdistus


omakotitalon ilmastointikanavien puhdistus